JooMix.org

Artic Sea

FOREVER ARTIC SEA

 

FOREVER ARTIC SEA

Forever Living Products je formulisao odlican dodatak ishrani da bi iskoristio prednosti najnovijih istrazivanja u ovoj vaznoj oblasti nutricionizma.

Kombinujuci Omega-3 i Omega-9, on obezbedjuje siguran i balansiran dodatak ishrani koji moze ciljano poboljsati i pruziti podrsku odrzavanju nivoa zdravog holesterola i triglicerida u krvi.
Artic Sea sadrži autentičnu mešavinu ulja lignji koje je bogato DHA, prečišćeno Omega 3 riblje ulje (sardela, losos, bakalar) i maslinovo ulje bogato oleinskom kiselinom. Sadrži 33% više DHA dnevno i stvara savršenu ravnotežu DHA i EPA za postizanje optimalnog zdravlja.

Kao što je kalcijum važan za izgradnju zdravog skeletnog sistema, tako je i DHA važna za izgradnju i pravilan razvoj i trajno funkcionisanje nervnog sistema. Povećan unos DHA je povezan sa smanjenjem rizika od mentalnog propadanja do koga dolazi usled starenja.

KLINICKA ISPITIVANjA:
Nedavno sprovedena klinicka ispitivanja na ljudima su dokazala da je redovno uzimanje Artic Sea znacajno za snizavanje holesterola i triglicerida u krvi, pri cemu pozitivno utice i na odnos HLD/LDL (dobrog i loseg holesterola).

SASTAV:

Svaka kapsula od 1000 mg sadrzi 750 mg NMK Omega-3 iz ribljeg i 250 mg Omega-9 iz maslinovog ulja, zelatin, glicerin, filtriranu vodu, vitamin E (d-alfa tokoferol) kao podrsku stabilnosti NMK u nasem organizmu.

NACIN UPOTREBE:
Preventivno 2 kps dnevno, kod problema kardiovaskularne prirode se preporucuje uzimanje 1-2 kapsule 2-3 puta dnevno zajedno sa min. 0,5 dcl Aloe Vera Gela dnevno.

PAKOVANjE:
120 kapsula

Additional Info

  • Cena: 36,19 €
Read 2775 times Last modified on Thursday, 08 November 2018 10:56

Kontakt informacije

Kancelarija Aloe Vera Novi Beograd

    Bulevar Mihajla Pupina 3, II sprat
   11070  Novi Beograd
    Srbija

Kontakt telefoni:

    +381 (0)69 5585009
    +381 (0)69 5585003

Internet sajt

www.aloeveracena.com