JooMix.org

Forever Ginko Plus

GINKO PLUS

 

GINKO PLUS

Ginkgo biloba je najstarija biljka na planeti Zemlji. Ona je nastanjivala zemaljske prostore pre više od 200 miliona godina, u doba dinosaurusa i od tada se bitno nije izmenila, pa se po mišljenju mnogih naučnika može smatrati izuzetno otpornim i prilagodljivim živim fosilom.
Ginkgo biloba je izuzetno otporna na sve vrste zagađenja, virusa, mikroklimatskih poremećaja, pa čak i različitih vrsta prirodnih i veštačkih zračenja.

Moderna medicinska nauka priznaje svestrana svojstva ginka, kako u očuvanju zdravlja, tako i u lečenju mnogih poremećaja.
Istraživači lekovitih svojstava ginkga najviše ističu njegova snažna ANTIOKSIDATIVNA svojstva, koja potiču od visokog sadržaja flavonoida. Lišće ginkgo bilobe pored ostalog sasrži flavonoide - prvenstveno: kempferol, kvercetin, izoramnetin i druge glikozide, proantocijanijine, terpene neoflavonoidnog porekla i to: bilobalid i ginkolide A, B i C: lignine, eterična ulja i tanine.

 Ginko je poznat po svom delovanju tako što pojačava dotok krvi u mozak i zato je izvanredan "tonik za mozak".


Jedan od možda najzanimljivijih rezultata istraživanja o primeni ginkga (publikovan 1989.) odnosi se na uspehe u lečenju impotencije vaskularne geneza. Autori reference su u grupi od 60 bolesnika sa erektivnom disfunkcijom primenjivali ekstrakt ginga u dozi od 60 mg dnevno, u trajanju od 6 meseci. Na kraju tretmana kod 50% bolesnika došlo je do poboljšanja penilne vaskularizacije. Iako je spektar blagovornih dejstava ginkgo bilobe svakim danom širi, a njegov ekstrakt jedan od najpreporučivanijih biljnih dodataka ishrani, naučnici smatraju da još nisu došli do konačnog spiska njegove lekovite palete.

REIŠI GLJIVA je naročito omiljeni specijalitet na Dalekom istoku.
KINESKA ŠIZADNRA je biljka koju kineskinje vrlo visoko cene i koriste je za povećanje libida i kao tonik za podmlađivanje, a muškarci za potenciju.
FO-TI ili HI SU VU kinezi joj pripisuju tajnu dugog života i kažu za nju da je to biljka koja podmlađuje i da zahvaljujući njoj mogu da sačuvaju mladalačku životnu snagu i energiju.

Sastav:
Ginkgo biloba 30 mg (ekstrakt 1500 mg lista), Reiši gljiva
(Ganoderma lucidum) 210 mg, Kineska šisandra (Sclusandra chinesis) 130 mg. Fo-ti (Polygonum multiflorum) 110 mg.

Pakovanje:
60 tableta

Additional Info

  • Cena: 41,44 €
Read 2442 times Last modified on Thursday, 08 November 2018 11:16
More in this category: « Forever Multi-Maca Forever Licijum »

Kontakt informacije

Kancelarija Aloe Vera Novi Beograd

    Bulevar Mihajla Pupina 3, II sprat
   11070  Novi Beograd
    Srbija

Kontakt telefoni:

    +381 (0)69 5585009
    +381 (0)69 5585003

Internet sajt

www.aloeveracena.com