JooMix.org

Garlic-Thyme

GARLYC-THYME

 GARLYC-THYME

Lekovita svojstva belog luka poznata su vekovima i poznata su najširem krugu ljudi. U našim krajevima svako će vam reći da je za preventivu od gripa najbolji beli luk. Još u starom veku je preporučivan za lečenje mnogih bolesti.

Beli luk sadrži više od 200 biološki aktivnih materija. Najdelotvorniji je alicin koji se dobija gnječenjem čena, a koji poseduje snažno antibiotsko dejstvo. Sadrži alicinom - eterično ulje u kome ima sumpora bez azota, a koje ima blagotvorno dejstvo na krvne sudove i srce.

Pored toga što blagotvorno deluje na prokrvljenost i ishranjenost srčanog mišića, blagotvorno deluje i na celokupni sistem krvnih sudova u organizmu. Njegovo dejstvo posebno je povoljno na periferne krvne sudove ekstremiteta, na krvne sudove mozga i očiju.

Pomenućemo još neka blagotvorna dejstva belog luka: beli luk deluje povoljno na celokupni sistem za varenje, pomaže u lečenju bronhitisa I mnogih plućnih bolesti. Uništava mnoge bakterij, deluje protiv mnogih virusa i parazita, otklanja nesanicu, povoljno deluje na rad jetre, reguliše krvni pritisak. ..

Istorija prepoznaje i ceni efekte belog luka na ljudski organizam,koji je ovde ojacan majcinom dusicom.

Uz dodatak timijana (takođe vekovima poznate lekovite biljke) FLP nudi ulje belog luka u kapsulama koje su bez mirisa i štetnog dejstva na sluzokožu želuca koje sveži beli luk ima, tako da ga svako može koristiti bez straha od neprijatnog zadaha iz usta i pečenja u želucu.

Pakovanje:
100 kapsula

Pozovite za 15% popusta

  • Cena: 23,95 €
Pročitano 1536 puta Poslednji put izmenjeno četvrtak, 08 novembar 2018 18:37

Srodni članci

Više iz ove kategorije « Forever Licijum Fields Of Greens »

Kontakt informacije

Kancelarija Aloe Vera Novi Beograd

    Bulevar Mihajla Pupina 3, II sprat
   11070  Novi Beograd
    Srbija

Kontakt telefoni:

    +381 (0)69 5585009
    +381 (0)69 5585003

Internet sajt

www.aloeveracena.com