JooMix.org

Aloe Vera Sunscreen (UVA i UVB zastita)

ALOE SUNSCREEN

 

ALOE SUNSCREEN

S obzirom na danasnja saznanja o opasnostima prekomernog izlaganja suncevim zracima u potrazi smo za najkvalitetnijim proizvodima za zastitu koze od sunca.

Sve izgleda lepše kada sunce ogreje, ali sve ima i svoju drugu stranu! Današnjim saznanjima o opasnostima prekomemog izlaganja sunčevim zracima u potrazi smo za najkvalitetnijim proizvodima za zaštitu kože od sunca. Forever Aloe Sunscreen vam upravo to i pruža! Kombinacijom savremene nauke i prirodnih sastojaka ovo delotvorno sredstvo za sunčanje umiruje, vlaži i štiti kožu od štetnog uticaja sunčevih zraka i vetra. Sa zaštitnim faktorom 30, Forever Aloe Sunscreen odbija UVA i UVB sunčeve zrake, dok istovremeno ovaj lakorazmazivi losion od čistog stabilizovanog gela aloe vere pomaže u očuvanju prirodne vlage kože.

Forever Aloe Sunscreen vam upravo to i pruza! Kombinacijom savremene nauke i prirodnih sastojaka ovo delotvorno sredstvo za suncanje umiruje, podmazuje, vlazi i stiti kozu od stetnog uticaja suncevih zraka i vetra.

Sa zastitnim faktorom 30, Forever Aloe Sunscreen odbija UVA i UVB sunceve zrake, dok istovremeno ovaj mek i lakorazmaziv losion od cistog stabilizovanog gela Aloe Vere pomaze u ocuvanju prirodne vlage koze.

  • SPRECAVA OPEKOTINE OD SUNCA
  • ZASTITA KOZE OD ISUSIVANJA
  • SPF 30(UVA I UVB ZASTITA)
  • VODOOTPORAN
  • POCRNITE BEZ CRVENILA

Zastita od suncevog zracenja je danas bitnija nego ikad,tokom svih godisnjih doba.

AKTIVNI SASTOJCI: Homosalate, octisalate, avobenzone, ensulizole, octocrylene. SASTAV Gel Aloe barbadensis (stabilizovani gel Aloe vere), voda, dimetikon, polisorbat 80, C12-15 alkil-benzoat, hidroksietil-aktilat/natrijum akriloildimetiltaurat kopolimer, skvalan, gliceril stearat, cetilni alkohol, glicerin, polisorbat 60, VP/eikozen kopolimer, PEG-100 stearat, diazolidinil-urea, metilparaben, propilparaben, ksantan-guma, miris, tokoferil acetat

Ova snazna, vodootporna formula zadrzava svoj faktor zastite i 40 minuta nakon dodira sa vodom i ima dvostruku zastite: za vreme i nakon suncanja.

NETO SADRZAJ:
118 ml

UPOTREBA:
Nanesite obilno na sva podrucja izlozena suncu 15-30 minuta pre izlaganja suncu.Ponovite kada vam se koza osusi ,ili u roku od 40 minuta nakon kontakta sa vodom.

Pozovite za 15% popusta

  • Cena: 19,61 €
Pročitano 1149 puta Poslednji put izmenjeno utorak, 06 novembar 2018 14:54

Kontakt informacije

Kancelarija Aloe Vera Novi Beograd

    Bulevar Mihajla Pupina 3, II sprat
   11070  Novi Beograd
    Srbija

Kontakt telefoni:

    +381 (0)69 5585009
    +381 (0)69 5585003

Internet sajt

www.aloeveracena.com