JooMix.org

Aloe Vera Lotion

ALOE LOTION


ALOE Lotion (plava krema)

Jedan od naših prepoznatljivih proizvoda, Aloe Lotion (popularno nazvana "Plava krema") je izvrstan, višenamenski, koncentrisani losion za kožu sa dodatkom jojobinog ulja i vitamina E koji vlaže i umiruju kožu. Kolagen i elastin dodati su ovoj finoj smeši čineći kožu mekom i gipkom. Idealan je za primenu na ispucaloj i vetrom isušenoj koži. Blagog s dugotrajnim umirujućim delovanjem na suvu, iritiranu kožu, Aloe Lotion vašoj koži brzo vraća njenu osetljivu pH-ravnotežu, ostavljajući je gipkom i mekom. Naša poboljšana formula iskorišćava najnovija dostignuća u nezi kože kako bi vam Aloe Lotion pružio senzacionalan osećaj na licu i telu!


Izuzetan hidrantni i umirujuci proizvod za lice i telo.
Naša poboljšana formula Aloe Lotion iskorišćava najnovija dostignuća u nezi kože i pruža senzacionalan osećaj na licu i telu.
Spektar delovanja Aloe Lotiona je širok i zato ga preporučujemo kod iritacija kože, za negu beba kod ojeda, za negu suve kože u predelu lakata i kolena, za masažu umornih nogu.
Ovo je univerzalna koncentrovana krema za kozu sa jojobinim uljem i vitaminima C i E koja hidrira i umiruje kozu, a kolagen i elastin se dodaju ovoj finoj smesi da pomognu u odrzavanju gipke i elasticne koze.

SASTAV:
Sadrzi 66.5 % Aloe Vera Gela, ulje jojobe, ulje kostica kajsije, kolagen, elastin alantoin, vitamine E i C, oleinska kiselina, lanolin, mineralna ulja.

  • Nege lica
  • Otoka nogu, zglobova, 
  • Za masažu umornih nogu

PAZNJA:
Vazno je da koza pre nanosenja kreme bude cista, jer Aloe Vera lekoviti sastojci pordiru jako duboko, do sedme dubine tkiva. Tako da prvo se vide rezultati kod dubinskih vena, pa vene ispod povrsine koze, zatim cvorovi i vene na povrsini i tek na kraju kapilari .

NAČIN UPOTREBE Nanesite u debelom sloju. Najbolji rezultati postižu se nežnim utrljavanjem u kožu, dok ga koža ne upije. Ponovite postupak po potrebi.

• Vlaži lice i telo

• Izvrstan kao sredstvo nakon sunčanja

• Losion za ruke

• Finijeg sastava od Aloe Moisturizing Lotion-a

• Deluje umirujuće na kožu


Pakovanje: 118ml

Additional Info

  • Cena: 19,61 €
Read 1350 times Last modified on Thursday, 08 November 2018 18:49
More in this category: « Aloe Vera MSM Gel Aloe Heat Lotion »

Kontakt informacije

Kancelarija Aloe Vera Novi Beograd

    Bulevar Mihajla Pupina 3, II sprat
   11070  Novi Beograd
    Srbija

Kontakt telefoni:

    +381 (0)69 5585009
    +381 (0)69 5585003

Internet sajt

www.aloeveracena.com