JooMix.org

Forever Hand Sanitizer

FOREVER HAND SANTIZER

Forever Hand Sanitizer sa Alojom i medom

Kada se trudite da sačuvate svoje zdravlje i zdravlje Vaše porodice, najveći neprijatelji su oni koje ne možete da vidite.
Aktivna porodica dolazi u kontakt sa svim i svačim uključujući i puno mikroba. Forever Hand Sanitizer sa Alojom i medom napravljen je tako da ubija 99.99% mikroorganizama.
Kožu neguje stabilizovana Aloja, a med je hidrira i čini mekom dok se istovremeno čisti da ne pominjemo prijatan miris limuna i lavande. Veličina bočice 65g je savršena da nam bude pri ruci bilo kad i bilo gde.
Aktivna porodica malo toga može da učini da ne bi došla u kontakt sa mikroorganizmima, ali postoji način da ih se bar lako rešite. Forever Hand Sanitizer - mala boca koja donosi spokojstvo.

AKTIVNI SASTOJCI Etil Alkohol

NEAKTIVNI SASTOJCI Voda (aqua), sok od lista Aloe Barbadensis (stabilizovani  Aloe Vera gel), med, izopropil alkohol, parfem, glicerin, tetrahzdroksi-propil etileddiamin,  alkil akrilat krospolimer, tokoferil acetat, izopropil miristat.

UPUTSTVO Nakvasite dobro ruke ovim proizvodom. Snažno trljajte ruke dok se osuše. Deca mlađa od 6 godina treba da budu pod nadzorom dok koriste ovaj proizvod.

UPOZORENJE Isključivo za spoljnu upotrebu. Zapaljivo. Čuvati od vatre i plamena. Proizvod ne sme da se koristi u blizini očiju. Ukoliko dođe do kontakta sa očima, dobro isperite vodom. Izbegavajte kontakt sa oštećenom kožom. Ukoliko se pojavi osip ili iritacija koja ne prolazi, prestanite koristite proizvod i javite se lekaru. Držati van domašaja dece. U slučaju gutanja proizvoda, odmah zatražite pomoć lekara ili se javite centru za kontrolu trovanja.

• Ubija 99.99% mikroorganizama

• Prijatna aroma limuna i lavande

Pozovite za 15% popusta

  • Cena: 4.07 €
Pročitano 1578 puta Poslednji put izmenjeno ponedeljak, 05 novembar 2018 14:55
Više iz ove kategorije « Aloe Lips Gentlemans Pride »

Kontakt informacije

Kancelarija Aloe Vera Novi Beograd

    Bulevar Mihajla Pupina 3, II sprat
   11070  Novi Beograd
    Srbija

Kontakt telefoni:

    +381 (0)69 5585009
    +381 (0)69 5585003

Internet sajt

www.aloeveracena.com