JooMix.org

Forever Licijum

FOREVER LYCIUM PLUS

 

FOREVER LYCIUM PLUS

Bogat aminokiselinama, bioflavonoidima, vitaminima i fitonutrijentima, licijum je poznat u Kini kao "Yin Tonik" i vekovima se koristi na mnogo načina za očuvanje zdravlja i mladosti. Uz dodatak sladića (likorica) koji sadrži preko 150 sastojaka koji podstiču delotvornost Lyciuma.

Dve najvažnije komponente ovog proizvoda - LYCIUM i LICORIS (kineski slatki koren) su dve lekovite biljke sa možda najdužom istorijom i najbogatijom dokumentacijom između onih koje imamo u našem programu, i protežu se više hiljada godina unazad, posebno u Aziji, gde lekari ove dve biljke preporučuju za lečenje niza bolesti.

Lycium Barbarum koji je žbunasta listopadna severnoazijska biljka. Plod je narandžasto-crvene boje i sadrži zadivljujuće količine aktivnih materija uključujući velike količine aminokiselina, beta karotin, vitamine, polisaharide, ugljene hidrate, masti, proteine...

LICORIS (Kineski slatki koren)slatki koren verovatno je najčešće preporučivana lekovita biljka u Kini, a u moderna vremena jedna je od najistraženijih lekovitih biljaka. U poslednjih nekoliko decenija objavljeno je više stotina naučnih radova o likorisu. Ustanovljeno je da sadrži više od 150 hemijskih jedinjenja koja imaju ulogu u očuvanju optimalnog zdravstvenog stanja: aminokiseline,beta-karotin, vitamine, polisaharide, ugljene hidrate, masti, proteine.

FOREVER LYCIUM PLUS je kao antioksidans 40 puta jači od C vitamina i 100 puta jači od E vitamina i moćna je dopuna našem arsenalu antioksidanasa: A Beta CarE-u, AbsorbentC-u, kao i svim ostalim proizvodima iz našeg programa. Prepuručujemo ga za popravljanje oštećenja prouzrokovanih delovanjem slobodnih radikala i za jačanje regenerativne sposobnosti našeg organizma, kao i ( zahvaljujući brojnim blagotvornim dejstvima flavonoida i polisaharida) za obnavljanje našeg organizma koje se odvija iznutra prema spolja.

na

SASTAV:
Lycium (kinesko voce) plod 300 mg, Licorice - koren ekstrakt 37,5 mg, mikrokristali celuloze, stearinska kiselina, magnesium stearat.

NACIN UPOTREBE:
1-3 tbl dnevno

Pakovanje:
100 tableta 

Pozovite za 15% popusta

  • Cena: 44,92€
Pročitano 8883 puta Poslednji put izmenjeno sreda, 30 septembar 2020 09:29
Više iz ove kategorije « Forever Ginko Plus Garlic-Thyme »

Kontakt informacije

Kancelarija Aloe Vera Novi Beograd

    Bulevar Mihajla Pupina 3, II sprat
   11070  Novi Beograd
    Srbija

Kontakt telefoni:

    +381 (0)69 5585009
    +381 (0)69 5585003

Internet sajt

www.aloeveracena.com