JooMix.org

FOREVER FIBER

FOREVER FIBER

Forever Fiber je udoban nacin da povecate dnevni unos vlakana i poboljsate zdravlje.

Forever Fiber obezbedjuje 5 grama lako rastvorljivih vlakana u pakovanju lakom za upotrebu, radi podrske zdravoj ishrani.

Pored toga što pruža pozitivan uticaj na funkcionisanje digestivnog sistema, Forever Fiber pruža značajne benefite čitavom ljudskom organizmu.
Ukoliko se Forever Fiber uzima između obroka, pomaže u smanjivanju osećaja gladi i kalorijskog unosa. Ovo je naročito značajno za osobe koje primenjuju program regulisanja telesne težine, u kombinaciji sa konzumiranjem optimalne količine tečnosti i redovnom fizičkom aktivnošću.

Ova vlakna se prirodnim putem unose najčešće putem voća i povrća. Stručnjaci preporučuju konzumiranje čak 30 grama vlakna dnevno za postizanje optimalnog zdravlja i funkcionisanje digestivnog sistema. Nažalost, većina ljudi unese u toku dana tek polovinu, oko 15 grama vlakna.
Naša potreba da unosimo hranu koja je ukusna i laka za konzumiranje dovodi do toga da ne unosimo dovoljnu količinu hranljivih sastojaka.Forever Fiber je zaštićena mešavina četiri vrste vlakana koje možete unositi u organizam na više načina, posipajući hranu koju jedete, mešanjem sa Aloe Vera Gelom ili drugim napicima, ili koje možete jednostavno rastvoriti u običnoj vodi.

UPOTREBA FOREVER FIBER:

1 kesica dnevno. Sipati sadržaj kesice u čašu sa vodom, Forever Aloe Vera Gelom ili nekim drugim napitkom, i dobro izmešati. Može se posuti i po hrani. Predlaže se uzimanje Forever Fiber sa najmanje 30 minuta razmaka od drugih dodataka ishrani, jer vlakna mogu uticati na smanjenje njihove apsorpcije.

NETO SADRZAJ:
30 kesica

Pozovite za 15% popusta

  • Cena: 25,70 €
Pročitano 1539 puta Poslednji put izmenjeno sreda, 07 novembar 2018 15:10
Više iz ove kategorije « Forever Therm Forever PRO X2 »

Kontakt informacije

Kancelarija Aloe Vera Novi Beograd

    Bulevar Mihajla Pupina 3, II sprat
   11070  Novi Beograd
    Srbija

Kontakt telefoni:

    +381 (0)69 5585009
    +381 (0)69 5585003

Internet sajt

www.aloeveracena.com