JooMix.org

ALOE-JOJOBA CONDITIONING RINSE

ALOE JOJOBA CONDITIONER

Aloe-Jojoba regenerator radi sinergički sa Aloe-Jojoba šamponom kako bi vašoj kosi obezbedio potrebnu ishranu.

Kombinacija luksuznih sastojaka, koja uključuje ulja makadamija i suncokreta, obezbeđuje hidrantnost i lakše oblikovanje kose. Obe formule su obogaćene mirisima nane i našim eteričnim Uljem Lavande da vama i vašoj kosi podari osećaj svežine posle svake upotrebe.

Znate ono kad se ujutru baš skockate i sve je kako treba, samo… samo svaka dlaka na vašoj glavi svoju politiku vodi. To nam definitivno upropasti sve ostalo. Ne mogu da se osećam sigurno ako mi je kosa bez veze.

Naša kosa je važan deo ličnosti. Kada nekoga opisujemo gotovo uvek pomenemo i njegovu frizuru koja je duga, kratka, plava, crna lepa ili bez veze. Svakako želite lepu kosu i frizuru koja vas čini sigurnim u sebe i mami poglede.
Odavno već nije dovoljno samo oprati kosu za njen blistav izgled. Znam sigurno da ste policu u kupatilu zatrpali bocama, bočicama i tubama. Neke su vam neophodne a bez nekih biste svakako mogli. Regenerator je jedan od proizvoda koji svakako morate imati. On je najbolji prijatelj šamponu.

Regenerator Aloe-Jojoba hidrira kosu ili pomaže zadržavanju vlage to jest sprečava njen gubitak, daje kosi fleksibilnost i elastičnost i obezbeđuje podmazivanje vlasi.
DOVOLJNO EFIKASAN DA VAM KOSU UCINI MEKSOM,SJAJNIJOM I LAKOM ZA OBLIKOVANJE.


Neto kolicina:296 ml
Izbegavati kontakt sa ocima

 

Pozovite za 15% popusta

  • Cena: 20.60 €
Pročitano 1786 puta Poslednji put izmenjeno sreda, 07 novembar 2018 21:34
Više iz ove kategorije « Aloe Jojoba Shampoo

Kontakt informacije

Kancelarija Aloe Vera Novi Beograd

    Bulevar Mihajla Pupina 3, II sprat
   11070  Novi Beograd
    Srbija

Kontakt telefoni:

    +381 (0)69 5585009
    +381 (0)69 5585003

Internet sajt

www.aloeveracena.com