JooMix.org

INFINITE BY FOREVER SKIN CARE KIT

INFINITE BY FOREVER SKIN CARE KIT

Set za negu kože sadrži 4 proizvoda koji dopunjuju jedan drugog sa ciljem jačanja kože koja podržava lepotu iznutra i spolja i ostavlja vas sa sjajnom, hidriranom i podmlađenom kožom.
Zamislite vašu kožu kao nežnu i sočnu šljivu. Ovlažena, zategnuta i glatka, šljiva predstavlja mlado i zdravo voće. Za razliku od njenog protivnika, suve šljive, puna je vlage. Zbog starenja i uticaja sredine, naša koža gubi vlažnost i brže čini kožu zapuštenom i podložnom borama i drugim znacima starenja. Sa ovom linijom proizvoda, možemo povratiti vlažnost kože, stimulisati zdrav kolagen i smanjiti pojavu tankih linija i bora - čineći vašu kožu da izgleda kao sveže ubrana šljiva.

Sa moćnim sastojcima dobijenim iz najboljih prirodnih izvora, sa kliničkim ispitivanjima i najnovijim naučnim dostignućima i ulogom Aloe, infinite by Forever je revolucionaran protiv starenja kože.
Možda ste mislili da poznajete Aloe - ali nikada do sada niste videli ovakve efekte! Infinite by Forever™ ima za cilj podmlađivanje kože iznutra ka spolja sa revolucionarnim formulama osmišljenim da hidriraju kožu, smanje pojavu finih linija i bora i podignu nivo kolagena kako biste se bolje i lepše osećali.

U borbi protiv starenja najvaznije i najefikasnije orudje je prevencija.Starenje koze je prirodan proces ,na koje uticu razni faktori(stetna zivotna sredina,suncevi zraci,para,vetar..)na koje mi ne mozemo da uticemo
.Onda se trudimo da uticemo na faktore ,cijim delovanjem i mi sami stetimo kozi:neodgovarajuca ishrana,nedosttak kretanja,stres,pusenje,kafa,alkohol,nedostatak sna..Vazna je hidratacija ,a to je toliko potrebno.

Ako nasoj kozi obezbedimo ono sto je potrebno,onda ce duze vremena ostati vidno mladja.Najvaznji koraci i negovanj koze jesu ciscenje,toniziranje i hidratacija.Preparati potrebni za ovo nalaze se u navedenim kolekcijama.Nasi proizvodi imaju inzvanredne agense,kao sto su beli caj,mimoza,a najvazniji  sastojak je hijaluronsja kiselina,koju koza nakon 25 godina prestaje da stvara.Ovo su odlicne materije za stvaranje i obnavljanje celija.

Pozovite za 15% popusta

  • Cena: 191,58 €
Pročitano 1754 puta Poslednji put izmenjeno sreda, 07 novembar 2018 15:22

Kontakt informacije

Kancelarija Aloe Vera Novi Beograd

    Bulevar Mihajla Pupina 3, II sprat
   11070  Novi Beograd
    Srbija

Kontakt telefoni:

    +381 (0)69 5585009
    +381 (0)69 5585003

Internet sajt

www.aloeveracena.com