JooMix.org

Aloe Vera Berry Nectar

ALOE BERRY NECTAROvaj egzoticni napitak sadrzi 85% Aloe Vera Gela i 13% brusnice i jabuke. Ima sve lekovite sastojke koji se nalaze u Aloe Vera Gelu, a zahvaljujuci borovnici i jabuci, ima vecu koncentraciju vitamina i kalijuma.


Aloe Vera sadrži sledeće supstance: aminokiseline - asparaginska kiselina, glutaminska kiselina, izoleucin, leucin, lizin, metionin, fenil - alanin, treonin triptofan, valin, histidin, alanin, arginin, prolin, serin, glicin i vitamine B grupe, pa i B12 i minerale: kalcijum, fosfor, bakar, gvoždje, magnezijum, kalijum i natrijum.

 Brusnice utiču na pročišćavanje mokraćnih kanala i Sadrže veliku koliinu C vitamina. One su i prirodni izvor pikogenola, snažnog antioksidansa koji je posebno delotvoran u očuvanju kolagena. Jabučni sok poznat je po sadržaju vitamina A i C, kao i kalijuma i pektina. Aloe Berry Nectar možete piti uz obroke ili posebno. Izvanredan ukus potpuno je prirodan, pripremljen od mešavine svežih brusnica i slatkih, zrelih jabuka. Dodata fruktoza (prirodni voćni šećer) čini ga dovoljno slatkim na zadovoljstvo kako dece, tako i odraslih.

(pektini iz jabuka i hranljive materije iz brusnica)

Rok trajanja: 4 godine u originalnom i hermeticki zatvorenom pakovanju

Pakovanje: 1 litar

Pozovite za 15% popusta

  • Cena: 33,36 €
Pročitano 3649 puta Poslednji put izmenjeno četvrtak, 08 novembar 2018 10:57
Više iz ove kategorije « Aloe Vera Peaches Aloe Herbal Tea »

Kontakt informacije

Kancelarija Aloe Vera Novi Beograd

    Bulevar Mihajla Pupina 3, II sprat
   11070  Novi Beograd
    Srbija

Kontakt telefoni:

    +381 (0)69 5585009
    +381 (0)69 5585003

Internet sajt

www.aloeveracena.com