JooMix.org

Forever Freedom

ALOE VERA FREEDOM


ALOE VERA FREEDOM

ALOE VERA FREEDOM  nastao je kombinacijom tradiocionalnog Aloe Vera Gela i niza prirodnih supstanci koji svojim usaglasenim delovanjem daju do sada najuspesniji zapazeni rezultat.

Forever Freedom sadrži Aloe Veru i materije koje pomažu u održavanju zdravog vezivnog tkiva i pokretljivosti zglobova, kao i ukusnu aromu soka od pomorandže. Uzeli smo glukozamin-sulfat i hondroitin-sulfat - dva prirodna elementa poznata po pomoći u održavanju zdrave funkcije zglobova i pokretljivosti i spojili ih s našim stabilizovanim gelom Aloe vere. Tome smo dodali vitamin C i MSM (Metil. sulfonilmetan), prirodni izvor sumpora potreban organizmu za održavanje zdravog vezivnog tkiva i pokretljivosti zglobova. Glukozamin-sulfat i hondroitin-sulfat su prirodne supstance koje pomažu u očuvanju strukture i pravilne funkcije hrskavice, odražavajući taj prirodni "amortizer udaraca" vlažnim. Takođe, pomažu u zadržavanju tečnosti za podmazivanje unutar zgloba i održavanju potrebne viskoznosti, dopuštajući jednoj površini da slobodno klizi preko druge. Kako telo stari, u manjoj je mogućnosti da proizvede te prirodne elemente potrebne za zdravlje hrskavice, što dovodi do "trošenja" zglobova. 

Kljucni sastojsci koji ulaze u sastav Forever Freedom gela

GLUKOZAMIN SULFAT – komponenta koja je prirodni sastojak hrskavice i veoma je vazna u formiranju njene potke i infrastructure.
Istrazivanje je pokazalo da je doza od 1500mg Glukozamin sulfata (pomenuta kolicina se nalazi u 1 dl Freedom gela) ekvivalentna doza od 1400mg ibuprofena kada je u pitanju efikasnost u eliminaciji bola.
HONDROITIN SULFAT – takodje prirodna komponenta hrskavice; formira matriks i u kombinaciji sa glukozaminom ima izuzetno snazan amortizujuci efekat. Takodje doprinosi viskozitetu sinovijalne celije koja bi nastala kao posledica trenja kompatibilnih povrsina spojenih zglobom.
METILSULFONILMETAN (MSM) – komponenta koja ulazi u sastav svake celije u organizmu i neophodna je u procesu sinteze protein; primarni je izvor sulfuril grupe kriticne u formiranju zdravog vezivnog tkiva i funkcije zglobova. Sama po sebi ima snazno analgeticko i antiinflamatorno svojstvo.
VITAMI C – nuzno je potreban za postizanje maksimalnih efekata prethodno pomenute komponente MSM; veoma je znacajan u produkciji kolagena i vezano za to neophodan u procesu formiranja zdrave hrskavice.

 

SASTAV:
Aloe Vera Gel sa dodatkom Glukozamin sulfata 1500mg, Hondroitin sulfata 1200mg, Metilsulfonilmetanoma (MSM) 750mg i C vitamina 250mg na 1,2dcl Freedoma (preporucena dnevna doza).

Način upotrebe:
kao i Aloe Vera Gel, 0,5 do 1,5 dl dnevno.

Rok trajanja:
4 godine (posle otvaranja – 3 meseca uz drzanje u frizideru)

Pakovanje:
1 litar

Pozovite za 15% popusta

  • Cena: 46,91 €
Pročitano 7565 puta Poslednji put izmenjeno sreda, 30 septembar 2020 09:39
Više iz ove kategorije « Aloe Vera Gel Aloe Vera Peaches »

Kontakt informacije

Kancelarija Aloe Vera Novi Beograd

    Bulevar Mihajla Pupina 3, II sprat
   11070  Novi Beograd
    Srbija

Kontakt telefoni:

    +381 (0)69 5585009
    +381 (0)69 5585003

Internet sajt

www.aloeveracena.com